Handlekurv 0

Angrerett og retur

Angrerett

Ved kjøp i vår nettbutikk, har privatpersoner i henhold til "Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler" 14 dagers ubetinget angrett. Dette gir deg rett til å gå bort fra avtalen/kjøpet uten å oppgi nærmere grunn for dette. Du må returnere evt. mottatte produkter i samme stand og mengde som de ble mottatt i for egen regning, og vi vil da refundere deg kjøpssummen, inkludert fraktkostnadene tilbake til kortet du brukte for å betale for varene. Ved retur av DVDer, videogram eller andre produkter som er lette å kopiere, skal evt. forsegling ikke være brutt.

Dersom du ønsker å benytte deg av angretten, gi oss beskjed om dette ved å sende oss en epost. Du kan enten svare på ordrebekreftelsen du fikk tilsendt, eller bruke dette skjemaet. Husk å henvise til ordrenummer.

Du kan også laste ned og fylle ut dette skjemaet, men vi anbefaler at du bruker e-post.

Når vi har mottatt dine produkter i retur, refunderer vi betalingen din innen 14 dager. Vi tar nærmere kontakt med deg for å avtale detaljene når vi har mottatt melding om at du vil benytte angreretten.

Bedrifter har ikke angrerett.

Returer

Hvis produktet du mottok er skadet eller ødelagt eller på annen måte ikke svarer til forventingene dine ber vi deg ta kontakt ved å svare på ordrebekreftelsen din eller bruke dette skjemaet så raskt som mulig, så tar vi kontakt med deg for å avtale hvordan vi løser det nærmere. Husk å henvise til ordrenummer.

 

Produkter kjøpt i den fysiske museumsbutikken i Vognhall 5 på Majorstuen har i utgangspunktet ingen bytte- eller returrett.